Miért vegyek Csajbringát?

Mivel boldogságot nem vehetsz a boltban, a legjobb, amit tehetsz,
hogy vásárolsz egy bringát.

Szabadság, a széllel suhanás felemelő érzése, a mindennapok vérpezsdítő testmozgása, amely nem, hogy nem megerőltető, de éppen azt a kis pluszt teszi hozzá egy-egy napodhoz, amitől jól érzed magad a bőrödben.

Na jó, de miért tőletek?

Ha már veszel, egyedi és megbízható bringát vegyél! Olyat, amit szeretni fogsz, ami álomba repít minden egyes utazáskor, amire elég ránézned ahhoz, hogy kedved legyen tekerni vele egyet.

Mi jó bringákat készítünk, jól bevált alkatrészekből, jól átgondolt koncepció alapján. Hiszünk benne, hogy egyetlen összetevőn sem szabad spórolni. Egy fékkar, vagy egy pedál legalább olyan fontos része a bringának, mint amilyen a kormány vagy a kerék. Ezért nem hozunk kompromisszumokat és csak jó ár-érték arányú alkatrészeket használunk.

Miért kerül ennyibe?

A minőségnek ára van, de nem olyan magas, hogy ne érné meg megfizetni. Egy éves BKK bérlet árából nálunk teljesen felszerelt bringát kapsz és mellé egy jó lakatot is, hogy ne lopják el.

Igen, mi is tudjuk, hogy lehet fele ennyiért is bringát venni, viszont általánosságban azt gondoljuk azokról a bringákról, hogy fél év használat után ráköltheted még egyszer az árukat. 5 év után pedig jó eséllyel már nem is lesz rajtuk eredeti alkatrész, miközben még csúnyácskák is.

muhely_kicsi.jpgDe kik vagytok ti, hogy a nagy gyártókkal szemben ennyire magabiztosak vagytok a témában?

Lelkes bringabarátok, akik saját tapasztalataikat kamatoztatva, 3 éves fejlesztési folyamat után kiforrott termékkel álltak elő. Kis kertvárosi műhelyükben, egy hazai mikrovállalkozás keretein belül jól összeválogatott alkatrészekből építenek bringákat, egyedi igények alapján. Mivel kis mennyiségben, megrendelésre dolgozunk, garantáltan személyre szabott szolgáltatást kapsz, és az eredmény 100%-ban meg fog felelni az elképzeléseidnek. Eközben pedig minden szükséges szakmai tanácsot megkapsz tőlünk, hogy biztosan a legmegfelelőbb döntést hozd.

Na jó, oké, hol tudom megtervezni azt a bringát?

Itt: tervezo.csajbringa.hu

Kérdésem van:

hello@csajbringa.hu